AUDIO MEDITACE PRO KLID I POZNÁNÍ

Dobrý spánek
Novinka

Dobrý spánek

Nahrávka, která vás sladce ukolíbá. Zbavíme se napětí, myšlenek a vybereme pouze jednu žádoucí myšlenku, pro podporu našeho života, kterou uložíme do podvědomí. Následně vás provedeme do úplného osvobozujícího spánku.
30 minut

Hojnost
Novinka

Hojnost

Vnímáte hojnost stejně samozřejmě jako vzduch? Pakliže je pro vás hojnost něco, co nemáte, modlíte se k ní, zbožňujete jí... tak k vám nemůže do života v plné síle přijít. Hojnost je přirozenost. Hojnost prostě je. Tečka. Transformační meditace, která pohne s vaším světem.
43 minut

Vesmírná konzultace
Novinka

Vesmírná konzultace

Nechali byste si rádi občas poradit od velmi chytrého a moudrého člověka, nebo i něčeho vyššího? Tato nahrávka vám pomáhá v důležitých životních otázkách. Ať už se nedokážete rozhodnout mezi více možnostmi, nebo nevíte, jaký další krok v životě udělat, pak od Vesmírné konzultace získáte radu a nadhled.
21 minut

Úspěšná autosugesce
Novinka

Úspěšná autosugesce

Nahrávka, kde si ze začátku zvolíte svou vlastní autosugesci a podpůrná hudba, spolu s hlasem Sidrise, vás provede 108 opakováními pro opravdu účinné autosugesce. Není smyslem být v klidu, ale v stále větší Síle a sebevědomí. Budete vědomě tvořit svůj život.
13 minut

Zbavení se úzkosti
Novinka

Zbavení se úzkosti

Tato nahrávka pracuje s úzkostí na hmotné i spiritiuální úrovni. Budeme progresivně (aktivně) uvolňovat celé hmotné tělo a následně i duši. Pomůže od svírající úzkosti, ale také od chronického pocitu napětí a stresu. Hodí se také pro posluchače, kterým nevyhovuje "sedící a nečinná" meditace. 
29 minut

Odpuštění druhým
Novinka

Odpuštění druhým

Zášt, smutek, nepochopení, vztek, pláč, zranění... To vše si hluboko uvnitř sebe neseme až do chvíle, než dokážeme odpustit. Někdy se jedná o maličkost, jindy o niternou křivdu. Pojďte vyléčit svou duši odpuštěním. Ten pocit úlevy je tak extatický. 
24 minut

Komunikace se zvířetem
Novinka

Komunikace se zvířetem

Toužíte se naučit komunikovat se zvířaty? Jak s domácími mazlíčky, tak těmi volně žijícími... Tato audio meditace vám dá přímý návod k získání této překrásné schopnosti. 
24 minut

Ochranná bytost

Ochranná bytost

Setkání s ochrannou bytostí bývá vždy příjemný zážitek. Někomu se ihned zjeví její tvar, na někoho ze začátku pouze promlouvá. Vždy ale cítíme ten všudypřítomný klid. Zjistěte její jméno a naučte se spolu komunikovat.
28 minut

Sebeláska

Sebeláska

Nejoblíbenější meditace našich posluchačů, která probouzí hlubokou sebelásku. Pro většinu z vás se stává krásnou ranní rutinou. Zaposlechejte se i vy a prožijte uzdravující lásku k sobě a svému životu.
21 minut

Niterná síla

Niterná síla

Poznat sami sebe více do hloubky a z různých úhlů pohledu. Čeká vás výlet do vašeho nejhlubšího nitra pro získání sebevědomí a jistoty. Cestou se zastavíme prožít také klid bytí, do našeho čistého vědomí.
19 minut

Nacítění astrálního těla

Nacítění astrálního těla

Z každé bytosti vyzařuje ohromná Síla, kterou přímo působíme na naše okolí. Reálné prožití této charismatické síly vám dodá pevnost, stabilitu a odhodlání. A zda si dovolíte i astrálně vystoupit a poznat, kdo reálně jste, necháváme čistě na vás. 
22 minut

Tvá smrt ti poví tajemství

Tvá smrt ti poví tajemství

Lidé na smrtelné posteli litují mnoha věcí, které jim však do té doby byly ukryty. Vydejte se na probouzející láskyplné setkání se smrtí a žijte naplno již nyní. Na první poslech doporučujeme aspoň hodinu klidu, jelikož dochází k hluboký procesům.
29 minut

Do vyšších sfér a zpět

Do vyšších sfér a zpět

Už se umíte dostat do stavu pouhého bytí? Žádné myšlenky, emoce, čas, prostor... Jen vy, vaše vědomí a nekonečná existence. Lepší restart neznáme. Zvládnete celou cestu bez toho, aby vám vypadlo vědomí?
29 minut

Umění koncentrace

Umění koncentrace

Díky dovednosti jasné koncentrace dokážeme žít všichni kvalitnější život a intenzivněji jej prožívat. Neskáčeme z jedné činnosti na druhou a prožijeme tvořivé flow. Díky tomu dosáhneme ve svém životě vytyčených cílů.
14 minut

Léčivá meditace

Léčivá meditace

Léčivý příběh vhodný pro ty, kteří mají problém v meditacích s vizualizací svého těla. Nechte se provést krásným fantazy světem, co nejreálněji vše prožívejte a tím urychlete proces léčení hmotného těla.
25 minut

Pozorování mysli

Pozorování mysli

Nemusíme přijmout za své všechny myšlenky, které nám vstoupí do hlavy. Odosobníme se od myšlenek a naučíme se být jejich nezávislý pozorovatel. Základní dovednost, díky které se ve všech meditacích dostanete na hlubší úroveň.
19 minut

Nejlepší den

Nejlepší den

Nahrávka, která vás nastartuje do toho nejlepšího dne. Doporučujeme nastavit jako budík, nebo si ji pustit hned po probuzení do sluchátek.
13 minut

Meditace zrcadlo

Meditace zrcadlo

Nahrávka, která vás vezme do tranzu a mystického stavu vědomí. Čtěte podrobnější pokyny, které vám přijdou do mailu. Velmi silné a pro opravdové milovníky hlubokých mimotělních prožitků.
35 minut

Večerní klid

Večerní klid

Po náročném dni je důležité se uvolnit a pročistit mysl, jen tak můžeme v noci regenerovat po všech stránkách. Už nebudete usínat s hlavou plnou starostí.
21 minut

Komunikace s miminkem

Komunikace s miminkem

Jeden z nejsilnějších zážitků pro maminky během těhotenství. Naučte se komunikovat se svým miminkem ještě předtím, než je budete držet v náručí.
25 minut

Zdroj života

Zdroj života

Díky svému kratšímu a efektivnímu formátu se tato instrumentální skladba hodí k poslechu kdykoli během dne, když se cítíme unavení.
6 minut

Napojení na Univerzální Sílu

Napojení na Univerzální Sílu

Naučíme se čerpat čistou univerzální energii, kterou si poté transformujeme do námi zvolené vlastnosti. Bude to klid mysli, láska, odhodlání či pevnost? To je již na vás. Zároveň podpoříme intuici.
22 minut

tvůrce audio meditací

Meditace jsou dílem barvitého vyjadřování Jindřicha Sidrise, profesionála v oblasti osobnostního a spirituálního růstu.

Mimotělním prožitkům, transpersonální psychologii a zákoutím lidské mysli se aktivně věnuje od roku 2006. Od té doby provedl hlubokým sebepoznáním více jak 20 000 lidí, založil akademii osobnostního a spirituálního růstu, terapeutickou ordinaci pro hlubinné stavy vědomí a mezinárodní online program pro mimotělní zážitky. Školí terapeuty, kouče a pomáhá lídrům dosahovat jejich snů. 

Dále se každý den věnuje zdokonalováním technik, které vám předává také skrze audio meditace, a díky kterým vyladíte nejen svou mentální odolnost, ale můžete získat i hlubší spirituální poznání.

Se Sidrisem vyšlo několik rozhovorů v časopisu Rytmus života a článek měsíce v časopisu Enigma. Dále rozhovor v rádiu Čas. Jeho nadčasový kurz mentálního zdraví se dostal do tipů rádia Fajn v době corona krize a byl osloven Českou a Slovenskou televizí pro spolupráci na seriálu, který se zabývá „věcmi mezi nebem a zemí.“

Jeho smysl života je osvěta, která cílí na normalizaci spirituálních prožitků. Ukazuje lidem „svět za oponou“ a předává možnosti, jak je úspěšně aplikovat do života.