Astrální akademie

Jsem silnější a nepotřebuji partnera

Když se začnu cítit dobře a silně, tak přestanu”potřebovat” svého přítele… najednou mám pocit, že mě brzdí, bojím se, že mi vysaje mojí energii, které jsem spíš zvyklá mít málo, a tak se bojím o každý kousek, který mám (myslím si, že mi nemusí nic brát, jen mám ten nezdravý přístup plynoucí z častého nedostatku)… vůbec nevím, jak s takovou věcí pracovat. Co dělat? Jak zjistit, jestli mě bude přání s ním být brzdit ve vývoji, protože bychom tím přestali být na stejných vlnách/ nebo je to hloupost, co tu řeším, která se časem samostatně ustálí a já mohu sílit a třeba ještě víc tím, že budu rozdávat…?

To, že ve chvíli, kdy se cítíš silná, již nepotřebuješ svého přítele je skvělá zpráva! S partnerem bychom nikdy neměli být kvůli potřebě, ale z vlastní vůle a chtění. Jsem s partnerem, protože ho miluji a jeho přítomnost mi je příjemná. Uvidíš sama, jak bude osvobozující a jak ještě více zesílý váš vztah, když již v podvědomí a vědomí nebude figurovat žádná "potřeba" či "požadavky" na druhého a jen společně budete sdílet život. Je to tak úžasné!! Vůbec se této změny ve svém životě neboj, právě naopak - vítej ji s otevřenou náručí. Není nic krásnějšího, než svobodná láska bez strachu a pocitu, že partnera nutně potřebuji, jinak ten život nezvládu. 

Co se týká vašeho přítele, tak samozřejmě by bylo nejlepší, kdybyste v Astrální akademii šli společně (alespoň prvním blokem). Nebo byl alespoň nakloněn meditacím a mohli jste tak společně meditovat – partnerské meditace, kdy se chytnete za ruce, nebo ještě lépe spojíte čela, jsou tak intimní a otvírají úplně novou rovinu vztahu.

Pakliže je tvůj přítel pevně ukotvený ve hmotě, tak ho prozatím nech a uvidíš časem, jak se vztah bude vyvíjet. Každopádně tě mohu uklidnit – jsi Vládce Síly a svůj život si budeš řídit vědomě. Je velmi pravděpodobné, že lidé kolem tebe se prostřídají – staří odejdou, aby udělali místo pro nový, tobě prospěšnější kolektiv. Avšak parter je nám velmi blízký a zde bude záležet na tvé vědomé volbě, co budeš chtít dál od života.

Co se týká síly, tak určitě se o ni bát nemusíš – momentálně s ní ještě neumíš moc pracovat, jelikož jsme na začátku cesty, ale již nebude dlouho trvat a budeš ji vědomě ovládat a tvořit s ní a budeš ji moci i dále posílat bez toho, aby vás to vyčerpalo. Mimochodem je úžasné, že již po tak krátké době na své cestě v Astrální akademii cítíš tak velký příval energie. :) Zkus s přítelem sdílet vše pozitivní a uvidíš, jak síla poroste. Zcela ignoruj jakoukoli negativní sílu, výčitky, strachy, zlozvyky a svou pozornost (i tvého partnera) směřuj na ty krásné chvíle. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více