Astrální akademie

Ztrácím motivaci

Je pro mě těžké udržet si dlouhodobou motivaci ke cvičení. Hlavně když se začnu cítit silná, tak najednou už nemám potřebu cvičit…

Motivace musí být dlouhodobá, vycházet z vašeho nitra.  Astrální akademie vede k prozření do nehmotného světa, aby ses sama přesvědčila a získala důkazy, že existuje i něco jiného než hmotný svět a že je to mnohem reálnější než tato hmota. Pak již není cesty zpět. Život se změní o 360° a ty už nebudeš stejná. Nebudeš svět kolem sebe vnímat tak, jak ho vnímáš teď.

Vládce Síly (studenty Astrální akademie) na to připravujeme postupně, pěkně krůček po krůčku, tedy cesta je to příjemná, ale změny, které s sebou nese, jsou neměnné. Jen těžko jde odhodit osobní zkušenost, získání důkazů… a když se “já věřím” změní na “já vím”. Celý svůj život si budeš vědomě tvořit, pakliže ti něco negativního přijde do života, vědomě se toho zbavíš. Je to nový nádherný život, ale není pro každého.

Je důležité stále pokračovat kupředu a otvírat nové a nové dveře, i když v tu danou chvíli necítíš tu potřebu a máš dostatek síly. Sama jsi již pocítila, že tvá síla pak opět prudce klesá. Najdi si v tom zálibu – i my se Sidrisem každý den minimálně 2x meditujeme a neustále na sobě pracujeme. Je nádherné si vymezit čas jen pro sebe!

Je dobré si přečíst úvodní motivaci - tu jednu konkrétní věc, která tě donutila se sebou něco začít dělat. Co to bylo? Je již tento cíl splněný? Pakliže ano, tak menší pauza určitě neuškodí, ale jestli ne, tak stále pokračuj kupředu, protože tvůj sen ještě není splněný. 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více