Astrální akademie

Miloš: Průvodce v Astrální akademii

Ahojte přátelé,

je tu pro vás jedna luxusní novinka!!! Nový Průvodce Vládců Síly (studentů Astrální akademie) Miloš Kováč. Čti dál…, tohle stojí za to!

Vše je možné

Ať máte jakýkoli sen a toužíte po nejabsurdnějších věcech, které vám připadají nereálné… S Milošem to společně dokážete. Není nic, před čím by se zastavil, jeho mysl je otevřená všem informacím, a ví, jak vás dovést na tu správnou cestu ke splněnému snu. A pakliže nemáte ponětí, co chcete od života a stále bloudíte a nenalézáte směr, pak se podíváte do nitra sebe samých a najdete to. Je Miloš nějaký super hrdina? Pro nás ano :) 

Známe se již mnoho let a za celou dobu jsme od něj NIKDY neslyšeli:

“Tohle nejde. To už nezvládneme. Je to těžké. Je to složité.”

Jako kdyby tyhle věty vůbec neměl ve svém slovníku. 

Zkušenosti od nejlepších z nejlepších

Miloš má mnohaleté zkušenosti v osobnostním rozvoji a vzdělával se od nejpřednějších světových učitelů. Mezi jeho mentory patří Bob Proctor (který vystoupil ve filmu The Secret = Tajemství) a dále Mary Morrissey a Steve Siebold. Je spoluautorem dvou knih s koučem hollywoodských hvězd Johnny Wimbreym a světoznámým motivátorem Les Brownem.

Do svého osobnostního rozvoje investoval desítky tisíc dolarů a nyní se stane Průvodem Vládců Síly, jelikož vidí ohromný smysl v propojení hmotného a nehmotného světa. 

Reálné setkávání se ve vědomých snech, získávání jakýchkoli informací pouze skrze hluboký stav mysli a mnoho dalšího, co vás v Astrální akademii potká.

A jak se představí sám Miloš?

„Zdravím tě, Vládce Síly,

jako úspěšný letecký inženýr jsem pochopil, jaký vliv má na náš život vášeň a nadšení. V současnosti je mojí hlavní specializací přeměna nemožného na možné a pomoc lidem a organizacím najít správnou cestu, aby dokázali to, co na začátku vypadalo absolutně nereálně.

Mé vize jsou obrovské a věřím, že se dokážeme v hlubokém uvolnění mysli ponořit do veškerého vědění, které na této Zemi bylo, je a bude, a díky této dovednosti se skokově posunout jako lidstvo kupředu. To je jeden z důvodů, proč jsem se v minulosti vydal po cestě Astrální akademie a nyní se stávám jejím Průvodcem. 

Zároveň mám v plánu do pár měsíců začít překládat celý projekt Astrální akademie do angličtiny a otevřít tuto unikátní cestu, která propojuje hmotný i nehmotný svět, co nejvíce lidem. K tomu budu potřebovat Vládce Síly, kteří mluví anglicky - abychom společně vytvořili tým Průvodců a anglické zázemí Astrální akademie. Jestli cítíš, že tvůj smysl života je být Průvodcem druhých lidí na jejich cestě za poznáním, připoj se k nám a společně vytvoříme lepší svět. Těším se na tebe.”

Miloš povede pouze 2 skupiny a z toho 1 již je zcela zaplněna. Zbývá posledních 12 volných míst - pojď do toho s námi a již definitivně změň svůj život do nejkrásnější reality, jakou si nyní dokážeš představit. Společně to dokážeme! Využij této jedinečné příležitosti.

P.S. Miloš si běžně za konzultace bere 20 000 Kč měsíčně při frekvenci jedné schůzky týdně, díky Astrální akademii tě jeho Průvodcování vyjde jen na zlomek ceny a budeš s ním v každodenním kontaktu.

👉Registruj se zde👈

A co o Milošovi říkáte?

Přihlásil jsem se, jelikož můj život neměl směr ani cestu, nějak jsem bloudil a neviděl žádné možné východiska. Jakákoliv i malá změna proti zajetému stereotypu u mě byla a je vítána a musím říct, že jsem opravdu rád, že jsem to zkusil. Jelikož už jen samotný rozhovor ve mě vyvolával pocit, že ta změna na kterou čekám právě přichází a děje se. Už jenom tím, že jsme si spolu povídali se děla a za to bych chtěl poděkovat. I kdyby to nikam dál nevedlo našel jsem v sobě opět naději a chuť věci změnit. Miloš je velice inteligentní člověk, který umí naslouchat a perfektně zpracovat situaci, která se před něj postaví. Byl jsem opravdu nadšený a doufám, že jsme se neslyšeli naposledy. Jak se mi podaří dát dohromady peníze, rozhodně a jsem o tom sám za sebe přesvědčený "Astrální akademie" určitě zkusím! Moc se těším na naší budoucí spolupráci. Antonín

 

Ještě jednou Ahoj, ohledně konzultace, si mohu klidně z čistého svědomí říct, že mi doslova otevřela oči. Především v působení, tvého pohledu i zkušeností v oblasti financí.
 Ano díky tomu to rozhovoru, se mé veškeré znalosti posunuly na vyšší level a dosáhly i nového praktického rozměru, k dosažení vytoužených cílů.
 O tvých znalostech vést lidí, bylo dobře, že jsem se přesvědčil. Takže s klidem nahlížením na online konzultaci, jako na velmi úspěšnou.
Nikdy mě nenapadlo sestavit si stručný plán. A dodržovat ho s veškerým focusem, nasazením.
 Intuice mě směřuje především k bodu Astrální akademie. Už teď vím, že brzy budu jeho součástí! Michal

 

Ahoj Milosi, ja jsem ted tak stastnej. Mam z toho tak skvelej pocit i z tvych rad a pohledů a pripominek. A moc ti dekuji, zes me popostrcil do Astrální akademie. Premyslel jsem o ni uz vcera, ale potreboval jsem podporit a za to dekuji. Sidris mel pravdu, kdyz mi rekl, ze te potrebuju. :) Moc Ti dekuji. Krasny vecer Milosi. Standa.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web