Astrální akademie

Letúniel: Průvodkyně v Astrální akademii

Ahoj 😊

mé jméno je Letúniel. Jsem Průvodkyně v Astrální akademii a spisovatelka. Miluji svůj život, svou rodinu, přátelé, miluji vše, co život nabízí. Užívám si doslova každého dne. 

Součástí rodiny Astrální akademie jsem již od roku 2018. Kdybyste mě potkali dříve, viděli byste nešťastného člověka, který tápal a nevěděl, kterým směrem se ubírat. Nedokázala jsem říct, jaký je můj smysl života, nechávala se vláčet davem, nebyla sama sebou a nevěděla, jak z toho ven. Měla jsem stále pocit, že mi něco chybí, ale nevěděla co.

Mezi svými přáteli, Vládci Síly (studenty Astrální akademie) se cítím jako doma. Konečně mám klid v duši, po kterém jsem tolik let toužila, cítím se vyrovnaná, šťastná a žiji si svůj život. Bez úsměvu na rtech mě už uvidíte jen zřídka.  Moji nejbližší jsou šťastní se mnou, protože když najdete sami sebe, začnete si žít svůj vysněný život, vyzařujete klid i do svého okolí.  Objevila jsem své možnosti, o kterých jsem ani netušila, že existují. 

Pokud Vám chybí ve svém životě cokoliv, s námi to najdete. Ať je to sebejistota, sebevědomí, poznání sama sebe, energie do života, upevnění vztahů, pochopení sebe sama, nebo i věci, které jsou doslova mezi nebem a zemí, neváhejte. Bude mi ctí, radostí a potěšením předat vám vše, co jsem se já sama naučila a co jsem pochopila. 

V roli Průvodce jsem našla sama sebe. Být tu pro druhé, ukázat ostatním, že jde život ne přežít, ale prožít je úžasné. Sledovat, jak se moji noví přátele začínají radovat z všedních dnů, jak se jim mění životy jsou pro mě jedny z nejkrásnějších okamžiků. Obohacujeme se vzájemně svými prožitky, poznáváme sami sebe a druhé, přijímáme se, nasloucháme si.

Neváhejte a přidejte se k nám, budeme si spolu zpříjemňovat život. 😊

Mějte jen krásné dny, těším se na vás,

s láskou Letúniel 😊

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web